آشنایی با دانه های خوراکی و مفید کنجد

 

 

سایت مطالب مفید اینبار در مورد دانه های ریز خوراکی اما خوشمزه و مفید کنجد برایتان مطلب آماده کرده است.کنجد نام های مختلف هم دارد از جمله کُنجِد یا کُنجید که سمسم و جلجلان که بیشتر در کشور ما و درمیان مردم از همان عبارت کنجد برایش استفاده می شود.  کنجد نوعی گیاه تک ساله می باشد که ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک شده است. برگ های گیاه کنجد معمولا کمی بیضی ، باریک و نوک تیز هستند. گل های کنجد هم به رنگ های سفید یا قرمز، به طور دانه دانه در نزدیکی و کنار برگ های قسمت انتهایی ساقه دیده می شوند.

 

 

گیاه و دانه های کنجد معمولا مصارف خوراکی گونه دارند و در صنایع داروسازی از آن به عنوان حلال در محلول‌های تزریقی عضلانی استفاده می‌شود و استعمال خارجی آن بر اندام‌های مختلف بدن می‌باشد. روغن کنجد به عنوان پادزهر سموم نیز به کار گرفته می‌شود.  یکی از مهمترین خواص کنجد برای سلامتی انسان، تاثیر آن در کاهش کلسترول بد خون است.  فیتواسترول های ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت می شوند و ساختمان شیمیایی مشابهی با کلسترول دارند. با دریافت میزان مناسبی از فیتواسترول ها، میزان کلسترول خون کاهش می یابد کاهش می یابد. این موضوع را که خدمتتان در سایت مطالب مفید عرض می کنیم طبق بررسی های پزشکی و طبی ارایه شده است

.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کنجد و

دیدن ادامه ی مطلب اینجا کلیک کنید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تبلیغات بنری

این مطلب دارد بدون نظر

error: کلیک راست ممنوع است برای حفظ کپی رایت سایت